Saarikoski-ravintolat järjestää tulevana kesänä yhteistyössä Herkkujuustolan kanssa ainutlaatuisen tapahtuman, jossa Hella ja Huoneen viimeistelty fine dining-elämys toteutetaan keskellä Pirkanmaan kauneinta maaseutua. Tapahtumapaikkana toimii Mouhijärvellä sijaitseva, Herkkujuustolan yrittäjäpariskunnan, Peter ja Jenni Dörigin omistuksessa oleva Salotalon 200-vuotias maatilamiljöö.
Ajatus tapahtuman järjestämiseen lähti ravintoloitsija-keittiömestari Ilmari Saarikosken ja Herkkujuustolan pitkään jatkuneesta, hyvästä ja tiiviistä yhteistyöstä, jonka tiimoilta on aiemmin järjestetty mm. juusto ja viini-illallinen Hella ja Huoneessa.Â
Inspiraatiota tapahtuman menuun ammennamme vahvasti suomalaisesta perinneruuasta, ja raaka-aineet hankitaan paikallisilta pientiloilta ja -toimittajilta, sekä ympäröivästä luonnosta. Luonnollisesti näkyvä roolinsa menussa on myös Herkkujuustolan rakastetuilla juustoilla. Elämys viimeistellään eurooppalaisilla huippuviineillä, sekä kotimaisen juomatuotannon parhaimmistolla.
Tapahtuma järjestetään pop-upina juhannusviikolla keskiviikosta lauantaihin, 21.-24.6.2023. Paikkoja tapahtumaan on tarjolla 16 kpl / tapahtumapäivä.
Hinta 250€/ hlö sisältää pitkän menun juomineen.
Tampereen keskustasta järjestetään ilmainen kuljetus Salotalolle ja takaisin sitä tarvitseville.
Liput tulevat myyntiin Saarikoski-ravintoloiden lahjakorttikauppaan.
Julkaisemme lisätietoa pian somekanavissamme!